GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Contest: Tuning Van (Start)

0 comments

Am incheiat inscriile si am dat drumu la contest. Toti cei care sunt pe lista pot incepe sa lucreze la van-ul de pus la download. Termenul este pana Luni ora 10:00 dimineata.

Playeri:
1.SHAKE
2.HiroYuki
3.Nitro
4.LoCo
5.Kalash
6.BloxBlogger
7.Koolboy

*Succes la toti si fiti creativi !

Contest: Tuning Van

0 comments
In ultimele zile am avut probleme cu cateva programe pentru a imi continua mod-urile. Dar acum totul a revenit la normal, asa ca m-am gandit sa incep cu un contest (concurs de tuning). Nu e vorba de orice fel de tuning, e vorba de Van tuning dupa cum veti vedea si imaginea de mai jos. Masina care va fi folosita in contest este 1976 Dodge Tradesman Van.

*Reguli:

-Respectati termenul limita incepand de la inscriere pana Luni 30.11.2009 la ora 10:00 dinmineata.
-Nu incercati sa cereti ajutorul de la altcineva
-Nu aratati creatia voastra unui rival pentru a nu va fura ideiile
-Nu o postati mai devreme de duminica'pentru a nu fura rivalii ideiile voastre

Inscriile se fac pana vineri 27.11.2009 la ora 22:00 PM. Cei care vor sa se inscrie sa lase comment in Shoutbox. Mai multe detalii la shake_zone. Tuning-ul este freedom adica cum doriti voi numai sa se vada diferenta fata de masina stock' pe care o downloadati pentru a incepe.

Playeri:
1.SHAKE
2.HiroYuki
3.Nitro
4.LoCo
5.Kalash
6.BloxBlogger
7.Koolboy
8.
9.
10.



ATENTIE ! Folositi Mozilla Firefox

0 comments


Salut la toti, dupa cum vedeti mi-am schimbat tema, tot stilul pe blogspot. Asa ca daca vreti sa va mearga perfect si sa nu aveti probleme intrati cu Mozilla Firefox pe blogspot-ul meu, pentru a vedea Shoutbox-ul, Alte blogspot-uri, Categorii, Alte site-uri, Banner, etc.

Cei din ziua de azi !

0 comments

Salut la toti !
M-am saturat sa tot vad ca intra orice roman prost din tara natala si sa vorbeasca cu numele meu la Nick' ! sau sa se trezeasca al unu de "Guest" si sa spuna ca el vrea mai multe la download si din ce in ce mai des. Mai inteleg ca intreg copchilaraie de 12-13anisori pe blogspot-ul meu si se dau mari oameni ca iei stiu sa acceseze internet-ul si sa vorbeasca tot ce le trece prin cap. Hai kids-ii sa isi stearga mucii de la nas si cei care gandesc inainte sa vorbeasca is dispus sa comunic cu ei.

Lamborghini Miura

0 comments
Dupa o lunga durata de timp m-am gandit sa pun la download Lamborghini Miura. Aceasta este versiunea BETA deci daca veti vedea sau veti gasi bug-uri sa nu incepeti cu intrebarile pentru ca raspunsul este: versiunea BETA. Sper sa nu mai aud gura la toti n00bii cu: da numai pui la download?, deoarece nu m-am nascut pentru blogspot.










La Multi Ani mie si celor de Mihail si Gavriil

0 comments

Astazi pe data de 8 noiembrie 2009 este Mihail si Gavriil, cei care au numele asemanator sau chiar Mihail si Gavril este ziua lor astazi. Ca de exemplu eu cu numele de Gabriel xD. Sper sa sarbatoriti si voi intrun fel mai aparte un pic cu prietenii sau cu prietena, depinde de persoana respectiva. Ce vroiam sa mai zic este ca La Multi Ani lui Manu de la Mihail !!! Spre seara ma duc cu el si v-om bea si noi de ziua noastra xD !!!

Urban Driving Skills

0 comments

Denumire: Urban Driving Skills
Organizatori: FRT (Logan CLub Iasi), Excess Tuning, Era Park, Primaria Iasi, Politia Rutiera Iasi, Politia Comunitara Iasi

Locatie: Era Shopping Park - parcarea Carrefour
Probe: indemanare pe traseu prestabilit cronometrat: 1 tura de recunoastere si 2 ture cronometrate
Expo tuning: cu tombola Demonstratie de drift: un set de baieti priceputi sa strice niste gume si sa merga de'a latu' dintre care amintim: Razvan LKN SV, Razvan VS, Dragos UGA - debut, Excess Drifters, Lucian UDE, VDR, Mishu, FLP, etc
Data: 1 Noiembrie 2009, orele 10.00
Juriu: invitam fiecare club auto sa isi desemneze un reprezentant pentru a face parte din comisia de jurizare
Participanti: oricine este doreste cu conditia sa se incadreze in criteriile noastre de eligibilitate si in special invitam cluburile auto sa isi trimita macar cate un reprezentant pentru fiecare grupa.

Spectacolul a avut loc pe data de 1Noiembrie 2009 la Carrefour Era Iasi.

Un video creat de mine cu cateva secvente de la Urban Driving Skills:

Cateva poze facute de catre mine la spectacol: