GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

90' Range Rover Off Road by NITRO

1 comments
Salut la toti ! va prezint un Range Rover din 90' la care NITRO a lucrat foarte mult. Prima data nu a vrut sa o posteze xD dar i'am schimbat eu parerea dupa cum observati ca este si la download ;D btw eu lam ajutat sa ii creez 2vinyl-uri.





Vinyl 1: Toyo Tires Tomas Rudoll





Vinyl 2: Volk Boxcut





Bmw E30 Coupe Stock' version

1 comments
Am depus foarte multa munca la acest E30 Coupe. De inceput am facuto versiunea stock' pentru ca nu prea se gasesc Bmw E30 modele bune pe Internet. Oricum pe viitorul apropriat ma voi apuca sa o tunez si cred ca voi combina stilul Old School cu Drift.









Planeta Moldova - Gandacii

1 comments
In urma cu cateva zile eram cu NITRO intro seara si ne uitam pe Youtube la cateva video-uri. Si am dat de acest vid' de la Planeta Moldova xD. Nustiu ce parere aveti voi dar noua ni sa parut foarte comic si in acelasi timp si cu un motiv care numai noi doi il stim. Sper sa va placa si voua, deci vizionare placuta xD ^^

1976 Dodge Tradesman Monster Truck by NITRO

0 comments
NITRO sa gandit sa faca de data asta ceva mai mare si mai monstruos. Asa ca a transformat acest Dodge Tradesman Van din 76' intr'un Monster Truck xD. Intradevar i'a dat ceva batai de cap dar intr'un final cu putin ajutor din partea mea totul a fost pus la punct.











Bmw M6 E24 Old School

0 comments
Dupa atata timp m'am intors si eu cu o masina noua...la fel ca NITRO am lucrat tot la un Bmw, doar ca model mai vechi dupa cum observati si nu l-am facut de drift. E old school, ador masinile clasice (vechi) si sa le transform Old School style xD. Multumesc lui NITRO pentru cateva ajustari.










2003 Bmw 318i E46 Drift Style by NITRO

0 comments
NITRO sa intors cu o noua masina, dar de data asta nu e de drag sau dragster xD. Asa ca a inceput sa lucreze la acest Bmw facand-ul de drift, si'a petrecut foarte mult timp lucrand la el, dar acum suntem mandrii sa va aratam rezultatul final.