GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Mini Cooper S Cabrio Custom

1 comments
Mi-am terminat si propriul meu Mini Cooper S. Dupa cum vedeti este Cabrio customatizat, am depus ceva munca la el si sunt fericit de rezultatul final pe care il puteti vedea si in poze. Sper sa va placa si download placut!












97' Fiat Uno SX Scoala de soferi

2 comments
Dupa cum bine stiti (doar cei care au vazut aceasta masina in progres pe forum-ul website-ului Gta-Custom) am inceput sa lucrez la aceasta masina de ceva timp + ca mia dat si batai de cap, dar acum am terminato si este pregatita de download. Sper sa va placa si download placut!









Gta Custom Forum ON !

0 comments

Pe data de 17.08.2010 am deschis oficial Forum-ul website-ului. Navigati pe forum si veti descoperi mod-uri in progres, poze, screenshot-uri, wallpapers, discutii generale si multe altele la sectiunea Forum.

Gta-Custom:
http://gta-custom.webs.com/

Classic Dacia Pack

1 comments

Am revenit cu 3 Dacii clasice care le cunoasteti destul de bine. Autorii acestor 3masini sunt: SHAKE si Liviu95.Acest mini-pack detine:
-Dacia 1300 v2 + Remorca
-Dacia 1310 TLX cu faruri patrate
-Dacia 1310 TLX v2

Multumiri speciale:
Mamaia Vice
Gta-Romania



New style !

0 comments

Cred ca la toti va placut tema de mai inainte ,dar...am stat pe ganduri si m-am gandit mai bine. Mi se parea prea incarcata si prea colorata ,asa ca am schimbat din nou thema si stilul. Este mai simplu si mai clar fata de celalalt ,asta e parerea mea.

ENBSeries Configurator

3 comments
Salut la toti, auzisem zilele astea un zvon ca a aparut un program prin care iti poti face propriile configurari al enb_series-ului. Navigand pe internet am si dat de acest program, l-am testat si pot sa va spun ca este de succes! Poti face orice modificare pe care o doriti sau dupa placa video pe care o aveti. Autorul acestui program este Niek Den Teuling 2010 Joachim Andersen.







Nissan GTR 35 rEACT Gta IV

1 comments
Stand si navigand pe net am dat sa vad ultimele release`uri pe GtaInside ,iar dintro data vad Nissan-ul meu GTR 35 rEACT convertat pentru Gta IV. Dupa cum stiti poate nu toti nu imi place Gta IV ,dar acest lucru ma impresionat ,mai ales ca cel care a convertato fiind pecet93 a facut o treaba foarte buna! + promo video-ul care il vazusem pe Youtube. Nu joc Gta IV nici macar nu il am instalat in Pc dar m-am gandit sa il postez si pe blogspot pentru voi si cei care mai jucati Gta IV. Ce ma mai impresionat un lucru este faptul ca desi nu am primit email pentru a ma intreba daca poate avea permisiunea mea, a pus si Credits, cu tot cu blogspot si informatii si ma gandesc ca la noi in Romania nu vezi asa des acest lucru.


Promo video:


Gta Custom (O noua comunitate)

0 comments

Dupa cum spuneam, m-am hotarat sa deschid o noua comunitate de Grand Theft Auto San Andreas. Cu download, upload si tot ce mai este nevoie. Dorim sa fim mai toti cei interesati de acest lucru si cei pasionati chiar. Sa fim activi si sa realizam ceva mare.

Chevrolet Forvard Control 20 Ice Cream

0 comments
Astazi postez mai devreme ca in noaptea asta trebuie sa plec la un party ;x xD . Deci subiectul e camioneta de inghetata ^^ ,este vorba despre Chevrolet Forvard Control 20. Autorul original al acestui vehicul este Pumbars care la facut pentru Vice City. Asa ca m-am gandit sa il convertez si sa il editez pentru San Andreas dupa cum vedeti. Toate drepturile de autor al acestui vehicul revin lui Pumbars.










GTA Pro Street (Goodbye website!)

1 comments

Mda...acuma cateva zile site-ul mod-ului meu GTA Pro Street a fost suspendat, nustiu dece si oricum numai era asa mare activitate pe site. Tin sa va spun ca a fost ultima data cand am facut website pentru acest mod, deoarece a fost al 3-lea si tot degeaba. De acum daca voi mai face cate ceva pentru acest mod voi posta pe blogspot si inca un lucru, is satul sa tot vad oameni retarzi care imi folosesc masinile din mod-ul meu facandusi mod-ul lor Pro Street, deci sa stiti odata pentru totdeauna mod-ul GTA Pro Street va ramane intotdeauna ideea mea si mod-ul meu!