GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Camion Bucegi

0 comments
Am terminat de lucrat la acest camion, rezultatele pot spune ca is cat de cat bune... ceea ce nu mia placut este faptul ca rotile sunt putin bagate in pamant iar handlingul nu e destul de reusit ,dar pe viitor cred ca voi lucra la el pentru versiunea 2. Momentan atat am facut in legatura cu acest camion, sper sa va placa.









Camion Bucegi (*Last updates)

4 comments

Lucrarile au mers foarte bine cu acest camion, pot sa spun ca e terminat in proportie de 97% ,mai sunt mici ajustari ca de exemplu de creat handling-ul si de rezolvat bug-urile in joc. In rest mai nimic, am facut cateva poze in Zmodeler sa va arat cum arata pana acum.

Fara extra:


Extra1:


Extra2:


Extra3:


Extra4:

Camion Bucegi (*Updates)

0 comments

Dupa cum spuneam si in post-ul anterior ,am inceput sa lucrez foarte mult la acest camion si totul merge bine. Camion`ul este c-am 70% terminat tot ce va pot arata este o poza cu progresele facute:

Camion Bucegi (W.I.P.)

3 comments

M-am apucat in ultimu timp sa ma uit la masinile din Mamaia Vice, asa ca m-am gandit sa ma apuc sa convertez masinile care nu prea au fost convertate pentru Gta San Andreas la fel cum am procedat si cu Carvana Dragostei, iar acum dupa cum vedeti am inceput sa lucrez la Camion`ul Bucegi care la vremea lui a fost foarte folosit in Romania. Curand voi veni cu update-uri noi si voi incerca sa il termin cat mai rapid.

TV Rocar Pack

1 comments
Cele 2 TV Rocar care au fost convertate pentru Gta-Romania, m-am gandit sa le pun la download pentru voi. Multumiri speciale catre Mamut pentru TV Rocar 12C ! iar eu am convertat si am editat TV Rocar 35. Altceva ce sa va mai spun decat sper sa va placa aceste 2masini.







Despre download

0 comments

Dupa cum spuneam in postul anterior, vreau sa clarific situatia in legatura cu download-ul pe viitor. M-am gandit mai bine si am ales sa lucrez la masini in continuare ,dar...voi publica si masini fara acces la download ca de exemplu masinile mele personale facute pentru mine, iar pentru acest lucru voi crea o noua categorie numita: My cars

Mercedes-Benz Sprinter Ambulanta

1 comments
A trecut ceva timp de cand nu am mai postat ceva, asa ca m-am gandit sa postez Sprinter-ul de Ambulanta creat de catre Cross si convertat de catre mine. Multi cred ca stiti aceasta masina depe Gta-Romania ,dar acum o puteti downloada. Curand voi posta in legatura cu cei voi pune la download si ce nu, veti intelege mai multe despre asta in urmatorul post, pana atunci toate cele bune si gameplay placut !










Happy B`day SHAKE ! (17 years old)

4 comments
Salut la toti ! astazi pe data de 02.10.2010 am implinit 17ani, cu un an mai batran dar totusi mai dureaza un an sa implinesc 18 (majoratul xD). Stiu ca in ultimul timp nu am mai postat nimic ,dar a fost o saptamana foarte incarcata cu pregatirea noptii pentru ziua mea (sambata noaptea), ce pot sa spun...cum imi voi petrece ziua ?! simplu ,mixand cu un tovaras de`al meu 24h intro locatie inafara orasului la o vila din lemn (rustic) etaj, terasa, foisor, leagane, padure si tot ce este nevoie. Invitati ?! cam dah...in jur de 30 oameni ,bani ?! sincer foarte multi investiti pentru cele 24h de distractie deci pot spune ca sa meritat ultimele 2saptamani umblate prin toate colturile ale orasului pentru a organiza totul ! si sincer sa va spun nu am nici 12ore dormite in ultimele 5zile ,dar asta este nu risti nu castigi xD. Dupa ce se va termina totul voi face un post cu poze/filmari sa puteti viziona si voi cum mi-am petrecut ziua ^^ ,iar apoi am niste surprize pentru Gta San Andreas care sigur o sa va placa !