GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Goodbye GTA United

0 comments

La fel cum spune si titlul am decis sa revin la San Andreas-ul normal, adica mai exact fara mod-ul GTA United instalat. Motive ? sunt cateva pot spune ca de exemplu am facut rost de niste mod-uri care se gasesc greu sau care nu se gasesc si dau bine puse mai toate la un loc in joc. Deci de acum inainte pozele pe care le voi face la mod-urile pe care le voi prezenta de acum in colo vor fi in San Andreas-ul cu harta lui, intelegeti voi ce vreau sa spun. See`ya!

Need for Speed: The Run - Gameplay Demo

5 comments

Pentru prima data in cadrul unui joc al acestei serii, in The Run jucatorul nu va fi limitat doar la a conduce cele mai puternice masini ale momentului. De asceasta data, masinile vor putea fi parasite, existând posibilitatatile de a fugi de politie, de a te confrunta cu oamenii legii sau de a fura alte masini, controlând direct personajul principal. Acest lucru a fost posibil gratie noului motor grafic pe care Need for Speed: The Run îl foloseste - Frostbite 2, acelasi engine din spatele lui Battlefield 3.
Need for Speed: The Run va fi lansat în Europa pe 17 noiembrie 2011

Iata si un scurt trailer cu gameplay-ul demo:


After School Party (Sambata, 11 Iunie 2011)

0 comments



After School Party
Sambata 11 Iunie 2011
La Ciric, langa Golden Stone

Incepand cu orele 22:00 pana
Duminica ora 10:00

Intrare:
15LEI - Baieti
10LEI - Fete
*(bautura inclusa in pret)


Scoala a luat sfarsit! Te invitam la petrecerea de sfarsit de an organizata de Best Party Events.
Un eveniment pe stilul vostru cu muzica buna gen: Tech-House, Deep House, Latino House, Deep Tech, Deep House, iar petrecerea va avea loc in aer liber pe un teren de fotbal inconjurat de padure ! daca vremea nu va fi buna nu e cazul sa ratati evenimentul deoarece se va tine intrun loc acoperit in caz de vreme rea. Deci pot spune ca am dat drumul petrecerilor/evenimentelor pe sezon de Vara. Sunt tare bucuros ca am inceput acest lucru alaturi de acesti oameni ,ce pot zice este ca va asteptam acolo !

VINO CU CEL PUTIN 3 PRIETENI SI NOI ITI OFERIM INTRAREA+BAUTURA GRATIS !

LINE-UP:

Dj Spektre http://soundcloud.com/dj-spektre
Dj sQuaz http://soundcloud.com/dj-squaz
Dj Quad http://soundcloud.com/dj-quad

1987 Volkswagen Jetta Eurostyle

2 comments
Iata si mult asteptatul Volkswagen prelucrat de catre mine ! terminata si pregatita de download. Ce pot spune decat ca m-am lungit putin lucrand la ea dar nu prea am avut timp sa ma ocup de la inceput pana la sfarist de`odata. Ce conteaza acum este ca am aduso la un final chiar foarte bun pot spune si sa nu uitam de autor-ul original al masinei stock' fara bot de Golf si alte acareturi fiind miky_mays. Sa'i multumim si lui nu numai mie, iar acum va las cu niste poze si download-ul. Enjoy !













Vameshu.1990 in standby

5 comments

Okay, sa va spun cateva lucruri in legatura cu Vameshu.1990 ,pana in luna Septembrie nu va mai fi nimic nou din partea lui in lumea modding-ului 3D. Dece? pai... are cateva saptamani de cand a plecat in Italia la munca mai pe scurt. Hehe deja imi imaginez ca apare odata cu Need for Speed The Run. Ce pot spune este ca ii urez multa bafta! o noapte placuta in continuare.

1987 Volkswagen Jetta Eurostyle (*Updates)

0 comments
Si iata ca munca pe care o depun acestui Volkswagen decurge asa cum planuiam, usor usor ajung la finalul dorit, ce pot spune este ca imi place acest Volkswagen ,combinatia dintre Jetta si Golf ,dar deabia astept sa vad cum imi iese finalul, pana atunci cateva poze in Zmodeler cu update-urile aduse acestui vehicul.