GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Impusca un Duster !

0 comments

Asigurarea RCA organizeaza un concurs in care se pun la bataie 5 Dacia Duster oferite de ziua Romaniei ! Daca esti sofer sau ai un prieten/ruda care detine carnet de soferi poti participa la acest concurs. Durata acestui concurs se desfasoara intre 5 octombrie 2011 - 12 decembrie 2011. Dupa cum bine spuneam trebuie sa detii minim 18 ani si desigur sa ai carnet de soferi.

Cum poti participa? simplu, accesand RCA ieftin dupa care accesati textul "Comanda acum si poti castiga 1DUSTER!" de culoare rosie ,iar apoi veti fi trimisi direct la subiect-ul concursului.
Cei care doresc sa participe este nevoit sa intre pe pagina de Facebook a organizatorului concurs Impusca un Duster si completeaza obligatoriu chestionarul afisat pe pagina de Facebook din link`ul de mai sus care va fi afisata dupa ce veti da Like.

Tot ce trebuie de facut este sa completati datele de contact cerute de catre ei cu: nume, prenume, numar de telefon, adresa dumneavoastra de e-mail valida si desigur data cand expira asigurarea dumneavoastra RCA in vigoare. Dupa ce ati completat cu datele dumneavoastra de contact veti primi un e-mail prin care veti avea un cod unic de concurs alocat de Organizator dupa care veti fi nevoit sa apasati butonul "Confirmare Participare" din email-ul dumneavoastra primit. Dupa ce veti confirma participarea veti primi dreptul de a participa la tragerea la sorti din data de 15 decembrie 2011.
Dupa ce va-ti inscris la concurs in urma parcurgerii celor 2 etape de mai sus , veti primi un cupon de reducere de 10-20lei ce poate fi folosit la incheierea unei polite de asigurare RCA, prin intermediul codului unic pe care dupa cum v-am explicat il veti primi in e-mail.

Persoana care va dori sa participe la aceasta Campanie promotionala nu este nevoit sa detina un cont Facebook de pe care se face inscrierea in vederea participarii la extragerea la sorti. Prin intermediul unui prieten/ruda sau orice persoana fizica care detine un cont Facebook te poate ajuta prin inscreierea cu numele sau propiu ,deoarece potentialul castigator este cel care completeaza chestionarul afisat si care se regasesc pe polita RCA.

Cateva informatii despre cele 3 variante de premii:

Dupa cum v-am explicat si mai sus varianta 1 de premiu este vorba despre cele 5 Dacia Duster care vor fi oferite de ziua Romaniei !
A 2-a varianta de premiu este vorba de 1000 de litri de combustibil exprimat prin tichete cadou ,iar a 3-a varianta de premiu este vorba de 100 de litrii de combustibil tot prin tichete cadou si desigur veti fi nevoit sa fiti inregistrati pe pagina de Facebook a Organizatorului.

Deci ce mai stati pe ganduri ?! acum e sansa voastra sa participanti la acest concurs pentru marele premiu fiind Dacia Duster. Va doresc succes si toate cele bune !

18 Wheels of Steel Extreme Trucker 2 (Torrent Download)

4 comments

Daca am facut post cu primul Extreme Trucker m-am gandit sa fac si cu al doilea din seria jocului 18 Wheels of Steel si tot odata am decis sa pun si fisierul de torrent pentru al putea downloada cine si cum doreste. Jocul a fost lansat pe data de 01.06.2011 si pot spune ca se vede diferenta dintre celelalte versiuni. Iata si cerintele de sistem, cateva poze, un trailer si desigur fisier-ul torrent de download, va urez un gameplay placut !

- XP / Vista / 7
- Pentium 4 2.2 GHz or 100% compatible processor
- 1GB RAM (2 GB of RAM on Windows Vista/7)
- 540 MB Free HDD
- 256 MB AGP DirectX 9 and T&L compatible video accelerator card (Geforce FX/ATI Radeon 9600 or better)
- Direct X compatible sound card
- DirectX 9.0c
















Scion tC Blue Meisters

0 comments
Primul meu Scion tC tunat, modificat si alte edit-uri de catre mine, am vrut sa il fac cat mai leit ca cel depe Canibeat asa ca am imbinat stilul de lor cu imaginatia mea si mi-a iesit ce ve'ti vedea in pozele de mai jos. Versiunea stock al acestui model a fost convertat din Juiced 2 de catre Afro ,un amic de-al meu care nu a fost convertata de catre el in totalitate ,ci in mare parte pentru ca a abandonat proiect-ul ,iar eu l-am preluat si asa sa ajuns si in stagiul de a'l modifica.










2010 Ford Fiesta Zetec S by Vameshu.1990

3 comments
Surprize surprize, din partea cui? desigur a lui Vameshu.1990 ,se pare ca s'a re-intors la modding incepand cu o conversie din Forza Motorsport3. Este vorba despre Forda Fiesta Zetec S model 2010 ,ce pot zice este ca sunt foarte fericit c'a sa intors ,cu ocazia asta activitatea pe blogspot este mult mai intensa din partea mea, a lui All3x si de acum in acolo si a lui Vameshu.1990 ,deci haideti sa il incurajam cu un "Bun Venit"









2008 Seat Ibiza by All3x

0 comments
Acesta este noul proiect terminat de catre All3x. Autor-ul original al acestui model este And si IZ SKINS. Ce pot spune ca arata chiar foarte detaliat sa numai vorbesc cate poligoane detine dar intrun final All3x a convertato cu succes si nu numai plus ca a rezolvat foarte multe probleme pe care le avea la inceputul proiectului ,dar acum dupa cum vedeti si voi este terminat si pus la download.







Nissan 350Z AdHoc

5 comments
Acesta este Nissan`ul meu 350Z preferat de pana acum, am depus multa munca, efort si pasiune in acest 350Z si tot odata m-am gandit sa il pun la download ca multi au vrut ultimu meu Nissan 350Z SHK . Modelul de baza stock este din Need for Speed Pro Street, jantele sunt depe Mazda RX8 NFS Team Mad Mike convertata de catre Bone_G's ,iar restul pieselor pe care le veti vedea pe masina in joc sunt facute, editate, prelucrate de catre mine. Desigur dupa cum veti observa in pozele de mai jost include si un paintjob in 2culori multi mi-au zis ba ca ii sta mai bine pe alb iar altii pe cele doua culori asa ca am hotarat sa fac un paintjob. Dupa cum bine stiti nu aveti voie sa va atingeti de ea ca model 3D fara permisiunea mea, in orice caz am blocato ca sa va re'amintiti acest lucru, va urez gameplay placut.