GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

I Am Alive (Torrent Download)

0 comments

I Am Alive este un joc de actiune in care va trebui sa supravetuiesti in urma unei catastrofe naturale. Este facut de compania Ubisoft dezvoltat pentru Xbox 360, PlayStation 3 si PC. Jocul se desfasoara în Chicago, dupa un dezastru (cutremur) pe o scara mare si spune povestea unui om numit Adam. Scopul in acest joc este sa supravetuiesti incercand sa gasesti nevasta cat si fica personajului principal si nu in ultimu rand resurse de supravetuire pe parcursul jocului. Parerea mea este ca merita jucat si de asta l-am si postat, iata cerintele jocului respectiv:


Minimum Requirements

Core 2 Duo E6300 1.86GHz
Athlon 64 X2 Dual Core 4200+
GeForce GT 220
Radeon HD 6350
2 GB
Windows XP x32
DX 9
8.5 GB

Predicted Requirements

Core 2 Quad Q6400 2.13GHz
Phenom 9650 Quad-Core
GeForce GT 545 DDR5
Radeon HD 4850
4 GB
Windows 7 x64
DX 11
8.5 GB












Click here to visit the official website.

Volkswagen Polo Pickup

0 comments
O masina care am inceputo cu ceva timp in urma si pe care am aratato pe showroom`ul meu numit SHAKE junkyard depe xDweb. Este vorba de Volkswagen Polo Coach care a fost creat de catre KamikaZ/Notorius92 de la zero ,iar eu l-am transformat in versiunea Pickup dupa cum spune si titlul ,tin sa va mai zic versiunea pe care am facuto este mult mai detaliata, interior HQ si multe extra-uri foarte realistice de asemenea si culori sunt speciale care sunt incluse in download. Va doresc un gameplay placut!