GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

2007 Volkswagen Bora Euro Style

1 comments
Se pare ca marca Volkswagen mi-a intrat din nou in sange, dar de data asta este vorba de Volkswagen Bora din 2007 modificat in stilul Euro. Masina este convertata din Forza Motorsport 3 de catre Bone_G ,iar eu i-am adus modificarile despre care va ziceam si mai exact Euro Style si dupa cum vedeti i-am facut si un extra special, este vorba de Bart din familia Simpsons xD. Ce pot spune este ca imi place cum mi-a iesit si sper sa va placa si voua, va urez un gameplay placut!














Lamborgini Aventador LP 700-4 RENM Tuning by All3x

0 comments
Dupa ultima masina prelucrata de catre Vameshu.1990 se pare ca si All3x a revenit cu o noua "jucarie" in lumea modding-ului pentru Grand Theft Auto San Andreas. Este vorba de Lamborghini Aventador LP 700-4 care a fost convertat de catre el pentru prima data in acest joc, dar de data aceasta nu vorbim de versiunea stock' ci de o versiune de tip tuning numita RENM care se gaseste si pe internet. Pot spune ca All3x a facut o treaba excelenta. Va urez un gameplay placut!













2010 Audi A7 Sportback by Vameshu.1990

2 comments
Se pare ca Vameshu.1990 a revenit in lumea modding-ului cu un proiect incredibil de frumos si cu siguranta pe gustul tuturor. Este vorba despre Audi A7 Sportback din 2010 cu niste detalii extrem de bine puse la punct si nu numai, dar gata cu vorbaria iata cateva poze cu aceasta frumusete in joc si desigur download-ul. Va urez gameplay placut!












1973 Porsche Carrera Style

0 comments
Nustiu daca voi mai tineti minte Porsche-ul din acest post ,dar iata ca intrun final i-am facut release. Este vorba despre Porsche Carrera 1973 din Forza Motorsport 3 la care a fost convertat de catre Modifuker/Sami ,iar eu l-am retusat, editat, fixat bug-uri lipsa si intrun final modificat intrun anumit stil aparte iar de aici provine si numele de Style. Sper sa va placa si va urez un gameplay placut!













Nissan 300ZX Bad Shark

2 comments
Iata un proiect pe care l-am inceput la inceputul lunii ianuarie 2013 la care il pusesem pe tusa la un moment dat, dar zilele trecute ma gandisem sa il aduc la un bun final. Este vorba despre Nissan 300ZX cu tema Bad Shark aplicata pe masina respectiva. Masina in versiuna stock a fost convertata de catre Tuner's Edge din Forza Motorsport 3 ,iar locul de unde m-am inspirat pentru acest stil de tuning pe care l-am aplicat este depe website-ul SpeedHunters si stiu ca nu arata fix la fel ca cea din realitate dar sincer nici nu am vrut sa o fac leit. Sper sa va placa si va urez un gameplay placut!