GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

SKisM - Experts (Official Video)

0 comments
In acest post va prezint o melodie gen DUBSTEP pe gustul meu care se imbina perfect cu video-ul official. Enjoy!


1967 Ford GT40 MK IV by Vameshu.1990

3 comments
Inca odata imi cer scuze pentru inactivitatea de pe blogspot-ul meu dar viata personala va fi tot timpul pe primul loc ,dar sa revenim la subiectul acestui post. Este vorba despre Ford GT40 MK IV  din 1967 convertat si editat de catre Vameshu.1990 din jocul (simulator-ul de curse) Project C.A.R.S. Sincer sa va spun masina este superba de la control pana la design-ul complet si nu numai, iata mai jos cateva screen-uri si desigur download-ul. Va urez un gameplay placut!

 

 

 














Infiniti G37 HellaFlush by IZ_SKINS

1 comments
Iata o masina din partea tovarasului meu IZ_SKINS. Este vorba despre Infiniti G37 tunat in stilul HellaFlush de catre el la care a participat la fost-ul meu contest numit URBAN Wagen Winter Edition. Am decis impreuna cu el sa ii facem release chiar daca nu este perfecta din orice punct de vedere ,dar stilul de tuning si culorile imbinate da bine pe aceasta masina. Va urez un gameplay placut!


 








Shelby GT500 SuperSnake NFS The RUN Edition by Vameshu.1990

2 comments
Tin sa va zic ca imi cer scuze pentru inactivitatea din ultimu timp dar am fost si inca sunt foarte ocupat cu cateva probleme personale ,insa va prezint noua masina convertata si pre-lucrata de catre Vameshu.1990 .Este vorba de Shelby GT500 SuperSnake editia NFS The RUN si cu siguranta stiti acest model cu totii ,mai ales cei care au jucat jocul Need for Speed The RUN. Va urez un gameplay placut!













MAN TGA 28 430 PALIFT + Trailer

8 comments
De la ultimu post nu prea am fost activ pe blogspot ,doar pe ici colo la sectiunea Shoutbox-ului ,dar iata ca am revenit cu un camion de origine Germana. Este vorba despre MAN TGA 28 430 PALIFT cu trailer inclus dupa cum puteti observa in pozele de mai jos. Cred ca am aproape 1 an de cand tot vroiam sa il convertez si iata ca intrun final am reusit. Multumiri speciale catre autorii originali fiind Arconada si Ionut (Ioncu). Va urez un gameplay placut!