GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

1986 Volkswagen Rabbit GTI Cult Style

0 comments
Iata noua mea achizitie in Grand Theft Auto San Andreas. Este vorba de Volkswagen Rabbit GTI din 1986 care a fost convertata din Forza Motorsport 4 de catre Bmwfans ,iar versiunea Cult Style este factuta de catre mine si alte lucruri gen motor 3d, portbagaj accesibil si multe altele. Multumiri speciale lui MrZasen pentru rotile create de el si pot spune ca se imbina foarte bine cu design-ul masinii. Si dupa cum puteti observa in pozele de mai jos ,mi-am schimbat din nou stilul si setarile de enb si cred ca voi ramane la asta pentru o perioada lunga de timp. Va urez un gameplay placut!









Classic Dacia Pack

6 comments

 Salut la toti si bine ati revenit pe blogspot-ul meu, dupa cum bine puteti vedea blogspot-ul a suferit cateva modificari in legatura cu design-ul sau mai pe scurt am schimbat tema. De asemenea mi-am schimbat si setarile de enb_series si sincer mi se pare mult mai realistic fata de ultimul ,dar sa revenim la subiectul acestui post. Este vorba despre un pack ce include 5 masini ,mai exact 3 Dacii si 2 Renault-uri care au fost convertate si prelucrate de catre Vameshu.1990 si CrisKGS. Cele 5masini sunt de inalta calitate ,mai exact cele mai bune Dacii facute pentru GTA San Andreas iar daca nu ma credeti va veti convinge singuri dupa ce le downloadati dar gata cu palavrageala va las sa priviti pozele de mai jos si desigur sa le descarcati.

Dacia 1300:


Dacia 1310 Militia:


Dacia 1310:


 Renault R12 Alpine:



Renault R12 Gordini: