GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Random screens #1

0 comments
Chiar daca nu prea mai am timp de modding inca continui cu acest lucru si incerc sa tin pasul desi nu prea pot ,insa m-am hotarat sa postez cateva screen-uri din GTA San Andreas-ul meu personalizat sa mai vedeti si voi alte lucruri. Acest lucru cred ca il voi face c-am de vreo 2-3 ori pe saptamana si sper sa va placa ce veti vedea. De asemenea va invit pe profilul meu de Facebook la albumul Because GTA San Andreas sa vizionati mult mai multe screenshot-uri, poze si picturi facute in joc. Vizionare placuta !











Nissan 350Z Minty Fresh

1 comments
 Iata un vis implinit in Grand Theft Auto San Andreas, este vorba despre un Nissan 350Z modificat intrun stil aparte numit Minty Fresh. Poate unii ati mai auzit de acest stil sau chiar de aceasta masina in realitate dar sincer sa va spun am ceva timp de cand tot am incercat sa fie in San Andreas si pot spune ca sunt chiar mandru de rezultatul final. Cel care a pus ideea in plan pentru Grand Theft Auto IV este FT_LC ,iar eu am convertat, editat si modificat unele parti chiar majore pentru Grand Theft Auto San Andreas. Multumiri speciale lui JonVer87x pentru jantele VIP MODULAR VXS-210 care se fixeaza mai mult ca perfect pe aceasta bijuterie. Have fun!
















http://adf.ly/lsTXe