GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Masinile puse din nou la download

0 comments
Dupa cum stiti 11 link'uri de download au fost sterse depe cont-ul meu de la 4shared. M'am gandit sa le fac la toate 11 masini o singura arhiva si sa pun la download pe un singur link. Masinile din arhiva sunt urmatoarele:
1. 67'Chevrolet Corvette
2. 71'Nissan Skyline C10 v2
3. Bmw Z4 v2
4. Dacia Logan Taxi Univip by LoCo
5. Hummer H2 Army
6. Mazda RX7 Zero
7. Mercedes Benz Tourismo 16 RHD
8. Mitsubishi Evo X Rising Sun v2
9. Nissan 240SX Pro Street
10. Porsche 911 GT3 Tuned
11. Porsche 997 GT2 Fullmode

Problema cu download !!!

0 comments

Salut la toti. Tin sa va anunt ca toate mod'urile mele uploadate pe cont'ul meu de la 4shared au fost sterse, de aceea numai puteti downloada masinile depe blogspot. Sunt 3optiuni: ori cineva mi'a hack-uit contul si mia sters tot depe el, ori cineva mia aflat parola sau imi stia parola si a sters tot depe el, ori cei de la 4shared au probleme. Frumos din partea lor uite asa o sa mai fie download din **** La revedere si o zi buna.

Mazda RX7 Zero

1 comments
In sfarsit am terminat si prima mea Mazda RX7 tunata. Este vorba despre Mazda RX7 Zero din Need for Speed Pro Street, convertata, editata si tunata de catre mine. Mai multe masini in curand...`cya!








Mazda RX7 Zero Coming Soon!!!

0 comments

Am inceput sa lucrez la o noua masina din Need for Speed Pro Street. Este vorba de o Mazda RX7 tunata special pentru cursele de drift, numele masinei intregi este Mazda RX7 Zero, curand va fi terminata si postata.

Mitsubishi Evo X Rising Sun v2

0 comments
Am terminat si a 3-a masina din lista cu masini in progres (W.I.P.) Este vorba de Mitsubishi Evo X Rising Sun v2 sau mai bine zis versiunea finala. Cred ca multi nu stiu prima versiune care are destule bug'uri, este printre primele masini ale mele daca doriti sa o vedeti o veti gasi la postari mai vechi.