GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Retro Funky '94 Bmw M3 E36 by NITRO

0 comments
Intrun final am reusit cu NITRO sa terminam acest Bmw din pack-ul Retro Funky. Recunosc ca am avut de muncit foarte mult la ea, dar intrun final am aduso la bun sfarsit. A suportat si cateva modificari fata de prima data de cand am prezentato in Zmodeler. Am decis cu NITRO sa ii fixam bug-urile de care va spuneam prin stergea unor vinyl-uri (depe aripi si depe portbagaj).









Elite Drift Pack by NITRO

0 comments
NITRO sa intors cu un pack de 2masini. Sa hotarat sa fie amandoua sedan si sa le faca de Drift asa ca ales un Bmw E39 si Peugeot 406 Sedan. Amandoua au iesit de succes, sunt foarte detaliate mai ales partea la interior si motor, dar NITRO a vrut sa specifice ca la Peugeot e prima data cand face un wide body. Felicitari NITRO si tineo tot asa!








Allexinno @ Dublin Pub (Iasi)

0 comments
Allexinno @ Dublin Pub

Dublin Pub (Iasi)
Strada Vasile Cntra Nr 39

joi 27 Mai

ALLEXINNO

DJ Skill
DJ John Junior

INTRARE LIBERA

Dress code: FUNKY

Rezervari: 0729.993.197 / 0729.802.765

www.dublinpub.ro


Am fost prezent in aceasta locatie si vreau sa va spun ca a fost destul de placut alaturi de tovarasii mei xD. La fel cum se spune si in anunt stilul a fost Funky Extravagant ,iar culorile intalnite au fost: Rosu, Verde, Mov, Portocaliu si Galben. Asa si noi am fost imbracati ,bineinteles ca nu cu toate culorile pe noi xD. Oricum cei din Iasi care au fost cunosc stilul si ce a fost acolo anume. Btw va voi tine la curent cu stirile legate de muzica mai ales in orasul meu natal Iasi.

Nissan S330SX Japan SHK Style

0 comments
Pot zice ca este printre masinile mele preferate la care am lucrat acuma! Este vorba de Nissan S330SX, este o combinatie de mai multe Nissan-uri ca de exemplu Nissan Silvia S15 si in sfarsit am pus led la rotile depe spate sa se aprinda la fel ca masinile Japoneze de drift (unii cred ca stiu acest lucru). Restu veti vedea in joc, good luck ^^









Trabant 601 Trabi

1 comments
Cine spune ca Trabantul tunat arata aiurea? ,sincer eu nu cred asta xD si dupa cum vedeti am transformat Trabantul original intrun Trabant de vis celor pasionati de Tuning. Scuzati de numarul de inmatriculare...xD







Greenpeace România (Protejati natura!)

0 comments

Acum cateva zile am participat la o activitate scolara. Sincer nu stiam despre cei vorba atunci cand ne'a chemat in laborator sa vizionam un proiect. Ca deobicei imi stansesem tigara si am plecat cu colegii mei plictisiti auzind ca iarasi va vorbi mult si degeaba pentru noi in legatura cu acest proiect. Am fost 2 clase adunate, clasa noastra si o clasa mai mare asistand la acest proiect. Toata lumea ca deobicei panarama, plictiseala si chef de orice inafara sa stam la acel proiect. La fel si eu...pana la un moment dat care mi sa parut foarte interesant. Este vorba de Greenpeace ! este o campanie in legatura cu a proteja natura si cu reciclarea gunoailor asa cum ar trebui sa facem din tot deauna. Am asistat cu foarte mare atentie la acest proiect si am decis sa postez si pe blogspot despre acest lucru, stiu ca multi nu sunt interesati de asa ceva dar chiar si o persoana este importanta ajutant la acest lucru. Greenpeace nu este doar din Romania, este din intreaga lume, chiar puteti sa accesati site-ul http://www.greenpeace.org/romania/ si sa vedeti despre ce este vorba in totalitate. Va voi arata si unul din video-urile care mi sa parut cel mai interesant care ne'a fost aratat la acest proiect:



Puteti accesa site-ul: http://www.greenpeace.org/romania/
Un lucru tin sa mentionez: o tona de hartie reciclata rezulta 15 copaci la varsta de 10ani. Protejati natura!

Kamaz 5410 Dezapezire

0 comments
Stiu stiu nu e iarna dar ce sai faci cand mai uiti sa postezi la momentul potrivit sau mai bine zis la anotimpul potrivit ;D xD oricum intrun final tot ajungea postata si pusa la download, asa ca m-am gandit sa o postez acum.








Retro Funky Volkswagen Golf Mk3 GTI

0 comments
Volkswagen-ul meu este terminat, am c'am intarziat cu download-ul dar am avut cateva probleme personale. Vreau sa va spun ca Bmw-ul lui NITRO are cateva bug-uri care nu cred ca vor fi rezolvate...inca lucram amandoi la el sa il aducem la un final bun, dar oricum va vom anunta de ceva.