GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

My own location

7 comments
In acest post va voi prezenta o parte din joc modificata/editata de mine (tin sa mentionez ca sunt incepator cu acest lucru dar mi-a iesit fix ce mi-am dorit). Sunt mai multe harti si obiecte adunate intrun singur loc plus garajul (cu interior) din San Fierro dupa cum veti putea observa in pozele de mai jos. De asemenea in primele 4poze puteti observa un podium pentru fel si fel de evenimente gen prezentari masini ,iar pe viitor doresc sa includ mai multe lucruri in aceasta locatie. Va urez vizionare placuta!



















1965 Pontiac GTO Drag Shark by NITRO

1 comments
Ieri pe data de 24.03.2013 a fost ziua lui NITRO asa ca va ofera cadou o masina speciala la care nu a vrut sa o lanseze prima data. Este vorba despre Pontiac GTO din 1965 transformat pentru cursele de Drag la care a participat la contest-ul meu numit Frozen Muscle Contest pe vremea cand detineam website-ul Gta Custom. Acesta este cadoul pentru voi din partea lui NITRO asa ca va uram un gameplay placut!













Ford Mustang RTR Spec 3 by Vameshu.1990

2 comments
Iata ca de data asta Vameshu.1990 ne impresioneaza cu cel mai frumos Ford Mustang RTR realizat vreodata. Este vorba despre Ford Mustang RTR versiunea Spec 3 mai exact ,poate unii nu stiti despre aceasta masina sau poate altii stiti dar tin sa va zic ca este o masina rara si extrem de bine pusa la punct. Acest Ford Mustang a fost prezentat la evenimentul SEMA din orasul Las Vegas ,in acest link puteti accesa mai multe informatii si poze cu cea din realitate. Va urez un gameplay placut alaturi de aceasta bijuterie!













Nissan Frontier D22 Drift by NITRO

0 comments
Daca va placut BMW E46 Drift II de catre NITRO cu siguranta acest Nissan Frontier D22 o sa il adorati. Se pare ca NITRO a facut o treaba extrem de buna cu acest Nissan, nu credeam ca poate sa il transforme atat de mult si in acelasi timp sa ii pastreze cat de cat formele naturale. De asemenea cum puteti observa in pozele de mai jos masina este plina de surprize, de la body-ul normal pana la rollcage-ul uimitor facut de catre el de la zero si nu numai. Va urez un gameplay placut!