GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Grand Theft Auto V Coming this Fall to PlayStation 4, Xbox One and PC !

7 comments


Rockstar Games a facut anunt oficial ! Grand Theft Auto V va fi lansat in aceasta toamna a anului 2014 pentru platformele PlayStation 4, Xbox One si in special pentru PC ! Versiunea de PS4 va avea grafica imbunatatita, iar detinatorii versiunii de console de generatie veche al GTA-ului Online (PS3 si Xbox 360) vor putea sa-si transfere intregul progres online in versiunea next-gen ,iar versiunea de PC va beneficia de un video editor capabil de crearea unor clipuri video avansate. Accesati website-ul Rockstar Games pentru cei care cred ca este fake.


Dacia Duster Pack

0 comments
Astazi pe date de 1 iunie (ziua copilului) va postez un pack mai aparte. Este vorba de un pack care include 4 masini marca Dacia ,mai exact versiunea Duster care sunt de o calitate foarte buna si atent prelucrate de catre Rudy. Sincer ii apreciez munca si chiar le folosesc in joc chiar daca am zis ca nu o sa mai vreau sa vad masini romanesti in GTA San Andreas ,dar o data ce sunt de calitate trec peste motivatia respectiva. Va urez un gameplay placut!

2014 Dacia Duster:




 http://adf.ly/p3pG3

Dacia Duster Army pack including CLEO mod and 4 skins:




 http://adf.ly/p3pPi

Dacia Duster No Limit:




 http://adf.ly/p3pYj

Dacia Duster Van:




http://adf.ly/p3pjS