GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Ghostown7 [WIP]

Am o veste foarte buna si o veste rea pentru cei care nu au explorat asa mult lumea Gta.
-Vestea buna-
____________
Ghostown Paradise team lanseaza un nou mod, este vorba de Ghostown7, unii poate au auzit de Ghostown5, Ghostown6, dar dupa cum erau planurile lor, lucrau la Ghostown6 iar acum au niste bug-uri grave, asa ca s'au lasat de lucrat la el si au inceput sa faca un nou mod, este vorba despre Ghostown7, ce post sa va spun este un mod incredibil de realistic si nici cerintele nu cred ca vor fi asa de slabe, dar eu sunt pregatit si nu cred ca cerintele o sa fie mai mari decat cele de la Gta IV.

-Vestea rea-
___________

Dupa cum spuneam cei de la Ghostown Paradise team au oprit mod-ul Ghostown6, care sincer sa va zic iesea foarte bine, dar bug-urile sunt bug-uri, poate o sa se gandeasca sa il continuie dar slabe sanse dupa parerea mea.

*Mai multe informatii despre mod-urile Ghostown pe site-ul lor:
http://www.gostownparadise.com
*Tot ce va mai pot zice este ca vom avea de asteptat pana la terminarea mod-ului sau BETA, dar deocamdata va pot arata cateva imagini:












2 comments:

BillyCool said...

help me! i intalled ghosttown and when i try to play my game closes.

BillyCool said...

lol i fixed it.

Post a Comment