GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Urban Festival Iasi- 5 SeptembrieAjuns la a 3'a editie UrbanFESTIVAL continua sa ramana singura manifestare de anvergura nationala din zona Moldovei.Cu orientare directa catre calitate si diversitate editia a 3'a va regasi in desfasurarea sa 2 scene ce vor cuprinde ritmuri de la techno-house la drum'n'bass ,dubstep si breakbeat.Selectionarea atenta a invitatilor vine in sprijinul participantilor ce vor sa ia parte la spectacolul oferit de artisti cu putere in muzica electronica ,creatori ce au influentat ireversibil aria lor de manifestare !

INVITATI
MARCUS INTALEX....PASCAL FEOS....BREAKAGE....SP:MC

MARCUS INTALEX
SOUL:R/ REVOLVE:R/ABUNCHOFCUTS
www.myspace.com/intalex

Un distins ambassador al muzicii electronice din Marea Britanie ,Intalex isi reprezinta la cele mai inalte cote specificul britanic:
Inovatie , nonconformism dar totusi conservator in ceea ce priveste calitatea.Stilul unic ,aparent avangardist ,l-a facut sa devina membru consacrat a vestitei “RedBull Music Academy”un concept ce are la baza tot ce este mai performant in muzica electronica si care este sustinut de cei mai buni artisti.
Producator, deejay de elita si proprietar al unei renumite case de discuri ,Intalex revine pe Romania in premiera la Iasi

PASCAL FEOS
LEVEL NON ZERO
www.myspace.com/pascalfeos

Nu exista multi artisti originali ca Pascal F.E.O.S. , va trebui sa cauti ceva mai mult pana sa gasesti unul ca el , unul care a inceput devreme si e inca in centrul atentiei. Cand vine vorba de Pascal F.E.O.S. revistele de specialitate afirma ca : "face parte din curentul old school , poti simtii asta deoarece oldschool-ul traieste in fiecare cm din corpul lui , indiferent daca ajungi sa il cunosti ca dj in spatele unor platane , ori daca auzi una din multele productii ale lui , ajungi la o singura concluzie ca Pascal F.E.O.S. e super original".Pascal F.E.O.S si-a dedicat 17 ani din viata pentru muzica electronica dar in tot acest timp nu a uitat de unde a plecat.
Este mai mult decat sigur ca atitudinea lui l-a facut atat de respectat , in discografia lui putem gasi o multitudine de track-uri ce sunt folosite de Laurent Garnier, Anne Clark, Sven Vath, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos. Ca Dj , producator si remixer se bazeaza pe promitatori artisti din muzica electronica si, munca lui de studio l-a condus deja pe mai toate continentele.

SP:MC
DIGITAL SOUNDBOY/TEMPA
FOUNDATION ALBUM TOUR !
www.myspace.com/spemcee

Producer si mc ,SP:MC este unul din cele mai reprezentative nume din scena .Un artist de actualitate ,SP,are colaborari cu toate topurile din aria drum’n’bass si alaturi de Breakage se afla in premiera in Romania , oferind astfel , un aspect de privilegiu festivalului iesean.
Originar din Londra , Marea Britanie, SP , a avut in permanenta contact cu cele mai noi tendinte din materie de muzica si tot odata a putut simti ordinea catre care se intreaba beaturile electornice , in celebrele cluburi londoneze.
Membru a 2 mari case de discuri : Shogun Audio si Tempa ,aceasta a reusit sa se faca remarcat pe toate continentele

INVITATI NATIONALI

GOJIRA ,ALI NASSER , DAN BAZIX , SEBO , WHITEROLY , ALEXANDRA ,
MC AGENT , INNER&MOTO , ENKA , TECHLINE

AFTER HOUR PARTY

BEACH POOL CLUB

Aceasta vine ca o continuitate pe timp de zi a ceea ce a fost in seara festivalului .Spre deosebire de Festival ,petrecerea de dupa va avea un caracter semi-privat , caracterizat de o selectionare a publicului participant.
Selectarea publicului se va face pe criteriu de calitate si fidelitate fata de muzica electronica !Cei ce vor dori sa participe vor trebui sa se inscrie pe adresa site-ului festivalului : www.urbanfestival.ro incepand cu 15 august 2009
Pe site vor fi dispuse 150 de locuri pentru acest event ,celelalte 150 fiind distribuite sub forma de invitatii de catre organizatori.
In caz ca se inscriu peste 150 de persoane pe site vor avea intaietate primele 75 de persoane inscrise ,urmatorele fiind alese in urma unei trageri la sorti !
Petrecerea va avea loc la Beach Pool Club , la 14 km de Iasi , transportul fiind asigurat de catre organizatori.

TRANSPORT :
In ziua de 5 septembrie 2009 vor exista 2 curse speciale ale RATP ,incepand cu ora 22.00 pana la ora 02.00ce vor transporta GRATUIT participantii catre Era Shoping Park

PLECAREA SE VA FACE DIN FATA LA CASA STUDENTILOR , DIN 30 IN 30 DE MINUTE PE RUTA :

CASA STUDENTILOR - SPITAL SPIRIDON-PACURARI-ERA SHOPING PARK

PRET BILET :
AVANS DIN DATA DE 15 AUGUST PE BILETE.RO SAU LA LOCATIE,IN ZIUA EVENIMENTULUI, PANA IN ORA 23.00:
30 RON

LA LOCATIE DUPA ORA 23 :
40 RON

Incepand cu 15 august :
www.urbanfestival.ro

0 comments:

Post a Comment