GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Gorillaz (Feel Good INC)

Povestea Gorillaz este o poveste murdara. Sâmbătă Boy Stu-POT, o tastatură obsesiv şi Nisa adormit copil, este angajat de organe stele la unchiul lui Norm Emporium, pe cale de a face manager regional. Dar apoi vine într-o sâmbătă să pună capăt tuturor săptămâni (la fel ca într-o duminică, dar cu cumpărături).
Murdoc, cu echipajul său urât băiat rău, ramraids magazin într-o tatty Vauxhall Astra. Planul său: să profite de synth-uri şi forma o diagramă fruntea trupa cu prada. Conduce ... SMASH! ... prin fereastra de magazine şi ... SMASH! ... în Stu-cap Pot's, fracturare globului ocular lui. Rezultatul: 30.000 de ore de serviciu comunitatii pentru Murdoc, majorat cu 10 ore in fiecare saptamana de îngrijirea Stu vegetabilised-Pot.

In curand, putred Murdoc abilităţilor de conducere din nou forta de viaţă pentru a lua un viraj diferite. În timp ce încerca un spin 360 gogoaşă în carpark Nottingham lui Tesco, el a catapulte Stu-POT prin parbriz şi într-o bordură. Stu-ochi Ghiveci de celelalte este fracturat, mintea lui este reînviat şi el reprezintă un tanar, Black Eyed Dumnezeu, cu ariciul de par si o vacant stare. Nu numai asta, dar care joacă synth sa ia un viraj serioase pentru ciudat.

Perfect material pop. Stu-pot-ul este redenumit 2D (pentru că el are două urme de lovituri la cap). Acum, Murdoc are nevoie de un baterist.

Rewind câţiva ani. În statul New York, Russel, un copil de clasa de mijloc, este forţat să-din şcoala lui Posh privat din cauza lui fiind posedată de un demon. El se află în comă timp de patru ani, până la un exorcism elabora seturi-l liber. Russel se alătură Brooklyn de mare, în cazul în care acesta se încadrează în "cu un grup de muzicieni talentaţi stradă, rapperi si DJ. Hip-Hop salvează sufletul. Pentru un timp. Un drive-aleator prin împuşcare ucide toţi prietenii săi şi ca Russel, supravietuitor singuratic, se află într-o stare de şoc, spiritele prieteni la cataramă sale invada corpul său, de cotitură ochii Russel e un alb spooky şi oferindu-i uimitor tobele, bate si generale hip-hop de competenţe.

Parintii lui il muta in Anglia, unde au speranţa că va avea şansa de o viaţă mai liniştită. Ei nu au socotit pe Murdoc, care piste Russel în jos într-un Rap Soho Record Store. Acum, tot nevoia tinerei de grup este un chitarist. Ei locul unui anunţ într-NME. În ziua de anunţuri este publicat, Fed-un container Ex'd de transport de marfă este livrat la uşa lor. Out salturi de o persoană care transportă un mic japonez PAUL LES. Ea jabbers la ei incomprehensibly, înainte de lansarea într-o Riff pentru a termina toate riff-uri, rotunjirea-l cu un hi-salt de karate. Baietii sunt mut. Taitei are un cuvânt pentru ei. Este Noodle.

Gorillaz se nasc, şi a semnat în mijloc haos de primul lor concert. Acesta este modul in care sunt legende create.
Videoclipul de la Gorillaz- Feel Good Inc.
Dati volumu mai tare si simte ritmul ^^

0 comments:

Post a Comment