GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Drum and Bass (DnB)


Drum and bass (sau drum'n'bass si abreviat DnB) este un stil de muzica electronica numit si jungle. Acesta îsi are originea la începutul anilor '90 în scena muzicala de breakbeat hardcore si rave din Marea Britanie si a luat fiinta când armoniile de bas din reggae au fost mixate cu ritmurile breakbeat de hip hop si influente din techno, dar pe o viteza marita. Pionierii ca DJ General Levy au devenit rapid starurile acestui gen pe atunci înca denumit jungle. Mai târziu, producatori precum Goldie sau 4 Hero au transformat acest curent si l-au directionat mai mult într-o arie instrumentala, folosindu-se de sub-genuri ca techstep si apropiind acest stil mai mult de techno. Dintre cei mai cunoscuti artisti DnB sunt Shy FX, Ed Rush & Optical, LTJ Bukem, Goldie si Roni Size.
Acest gen muzical, având aproape în totalitate originea în Anglia, se bazeaza pe una dintre cele mai complexe forme ritmice ale muzicii de dans, compusa în special din breakbeat-uri si ritmuri rapide si foarte rapide. De obicei, fiecare melodie este complet instrumentala, axându-se pe ornamentatii de tobe rapide si linii de bas.

0 comments:

Post a Comment