GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Dacia Duster (+ un mic TEST)

Cu totii incepeti sa cunoasteti Dacia Duster creata de Cross si Liviu din echipa Gta-Romania. Vorbisem cu Liviu inainte de a fi lansata pe GtaInside sa le fac reclama si pe blogspot-ul meu. Dupa cum stiti orice postez pe blogspot, autorul pozelor voi fi eu mereu, asa ca am pus masina in joc si i`am dat Play...! sincer sa va spun chiar imi place masina asta dar pana ce am dat de defecte...asa ca am pus masina la teste.

Exterior-ul arata destul de acceptabil:



Si se zice ca 2010 Dacia Duster e 4x4 ?!



Cea mai grava parte este ca:
-NU detine motor
-NU detine portbagaj
-NU se deschide capota
-NU se deschide usa/portbagaj
-Bord-ul are 2gauri



Handling-ul se vede ca nu a fost mai deloc lucrat la el,
iar acest lucru o decade foarte mult.


Procentaj:


Scuzati baieti, sa nu credeti ca am criticat masina, dar iam facut test si acesta a fost rezultatul...speram ca aceasta versiune de 2010 Dacia Duster sa fie BETA !

2 comments:

Dan Hirlauanu said...

mie mi-a placut handlingul...cat de cat...si exteriorul...iar la interior...mai ales ca eu unul joc mai tot timpul cu camera hack...pot spune ca deja caut o masina cu care sa inlocuiesc dusterul...btw shake sa faci interiorul la corvette...ca la exterior pana acum arata bine.

Dan Hirlauanu said...

aa..nu te astepta sa iasa ceva din masina asta ca e ca dracu; am vazut vreo doua prin iasi si ma dezamagit si la aspect... iar interiorul seamana foarte bine cu cel de la logan...si cica vrea politia sa aduca vreo cateva...mare prostie.
Tampenia asta de masina porneste de la 11000 euro fara tva si daca iti pui optiuni cum ar fi faruri de ceata sau mp3 player iti mai baga la fiecare cateva sute de euro.. Eu nu as da nici macar 11000 euro cu full options.
Aa..si recent a fost luata de germani la teste, abia astept sa vad rezultatul
O alta chestie care ma irita, e ca toata lumea in sus si in jos ca e cea mai buna masina romaneasca..., e pe dracu fratilor...ca nici macar nu e romaneasca...e franceza ba!!!
Noi am pastrat doar numele ca nu castigam nimic pe seama ei...Apropo stiai ca loganul e mai ieftin in germania decat in Romania ?

Post a Comment