GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Un nou cocalar in comunitatea Gta


La fel cum spune si titlul un nou cocalar a intrat in comunitatea Gta San Andreas. Numele lui este Viper Gta-Modder si provine din grotă din cele "auzite" de la el. Recent, uitanduma prin lista mea de Messenger dadusem click pe link-ul de la statusului sau (sincer nustiu cum de il aveam in lista) si hopa de ce dau !...un forum facut ca de orice cocalar cu poze, eschibitii si masini furate cu texturi schimbate. Dupa mai putin de 2minute navigand pe asa zisul forumul lui am dat de Dacia 1300 Politie convertata de mine si "transformata" de el in Jandarmerie, mare shit# 2texturi schimbate si gata ! Dupa cele vazute l-am contactat pe Messenger si l-am intrebat ce cauta masina convertata de catre mine transformata de catre el in ceva de speriat sau macar putea cere permisia, ca orice cocalar sa pus pe vorba fiind tare in gura...deci uite dece nu imi plac mie cocalarii Romani si mai nasol e ca noi Romanii avem cei mai multi...halal !

ID-ul cocalarului: ro_viper95

http://viper-zone.forumer.ro/forum.htm

A si inca un lucru tin sa mentionez, dupa aceasta intamplare ma pus pe ganduri sa numai postez nici-un mod la download ! dar asta va ramane de vazut.

5 comments:

Anonymous said...

??? frate PUNELE LA DOWNLOAD pt ca tuturor le place sa se plimbe cu o adevarata masina prin gta sa! continua sa faci moduri ,)

MarYan95 said...

Pune un text prin care sa anunti ca ,cocalari nu au vie sa downloadeze :))=))

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

@MarYan95 crezi ca cocalari se uita in "read-me" ??

Tary said...

Asa se întâmplă, mereu se găsesc frustrați care fură moduri din dreapta și din stânga,să le fie rușine!!!

Post a Comment