GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Lamborghini Gallardo Ming

0 comments
Aceasta masina o aveam prin Pc de mai bine de un an, dar nu a fost terminata si nu am dat nici-un zvon despre ea. Este vorba de Lamborghini Gallardo Ming convertat din Most Wanted si editat. Asa ca in ultimele zile m-am ocupat de ea sa termin munca ce o aveam de terminat acuma un an.









Dacia 1300 Orange Arch'

0 comments
Cu aceasta Dacie trebuia sa particip in contest-ul lui Liviu din GTA-Romania, dar s-a intervenit o problema si a trebuit sa plec in ultima seara in care a trebuit sa postam Daciile pentru contest. Am incercat sa il sun si pe Liviu, dar si pe Cris KGS si nu am reusit. Daca doriti mai multe informatii despre acest contest puteti accesa forum-ul GTA-Romania. Iar acum poze cu Dacia mea din contest si de asemeni si download.

Poze Zmodeler:










Poze in joc:














1976 Dodge Tradesman Van by Nitro (from Contest: Tuning Van)

0 comments

Nitro sa gandit acum cateva saptamani sa refaca Dodge Tradesman-ul cu care a esuat cu el in Contest: Tuning Van. Intradevar este mult mai diferit fata de cel din Contest dupa cum veti putea observa in poze, dar a decis sa lucrezele la ea si sa o posteze la download.













Chevrolet Silverado Towtruck Gurley

0 comments
Am transformat acest Silverado intro masina DUB dar in acelasi timp si Towtruck. Am editat Chevrolet Silverado a lui DUB Store si am realizato asa cum o veti vedea in joc si in poze. Sper sa va placa...`cya!