GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Volkswagen Jetta Mk1 2doors Vintage (W.I.P.)

Acesta este noul meu proiect la care lucrez de 2zile, iar in aceste zile nu am avut internet deci pot spune ca am lucrat in liniste si pace ^^ .Este vorba de Volkswagen Jetta Mk1 creat de catre ClubTHShow ,iar eu l-am facut in 2portiere + multe alte editari pe care le veti observa pe parcurs. Dupa cum vedeti la numele acestui vehicul mai este si denumirea de Vintage ,de la ce? Pai odata ce o fac in 2portieri o si modific in acelasi timp ca in video`ul din post-ul anterior ,deci stati pe aproape pentru noile update-uri daca va place noul meu proiect. Peace !


3 comments:

steauaflorin30 said...

io ti-am dat ideea nu?

Unknown said...

Nu ,nu tu in niciun caz si nimeni altcineva ,iar ca sa te convingi am vrut sa aplic tema depe Volkswagen`ul Jetta din video-ul din post-ul anterior pe Jetta Mk1 creat de catre ClubTHShow care e facuta in 4portieri ,iar eu m-am gandit sa o fac in 2portieri.

steauaflorin30 said...

credeam k mi-ai citit commu de la postul trecut

Post a Comment