GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Surprize de Pasti !




Stiu ca m-am tot lungit cu acest Bmw ,dar iata ca acum vin cu stiri noi in legatura cu el si cu o masina noua adusa de catre NITRO. Bmw-ul are cateva probleme si am fost nevoit sa il dau inapoi lui Vameshu.1990 pentru al putea finaliza. Pot spune ca va iesi fix cum e cel din realitate si in acelasi timp va include si 4paintjob-uri !










Masina despre care va ziceam ca NITRO o va aduce este vorba de Nissan S14 Zenki ,iar cum spune el aceasta masina nu este la download oriunde o veti cauta. Este convertata si editata in acelasi timp de catre el deci putem spune ca va iesi ceva foarte frumos.







Aceste doua masini vor fi cadou de Paste ! dar tin sa mentionez ca nu cred ca vor fi postate in noaptea de inviere, totusi avem si noi vietile personale (SHAKE, NITRO, Vameshu.1990) dar in prima zi mai exact pe seara vor fi postate la download !

Va uram Paste Fericit si Hristos a Inviat !

2 comments:

AlexBv said...

Foarte tari maşinile. Felicitări pentru munca depusă. Aş avea şi eu o idee de Nissan, dacă se poate pune în aplicare. Vă urez mult succes în continuare. De asemenea vă doresc un Paşte Fericit şi Adevărat ca Înviat!

Unknown said...

Spune ideea ta, poate se va aplica si multumim ,de asemenea si tie.

Post a Comment