GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Volkswagen Golf SHATER by NITRO

Cred ca cu totii stiti de cel mai retardat modder si ala fiind ZbYchoo care a furat Nissan`ul S14 Zenki prelucrat de NITRO, halal ! Dupa ce ca a postato pe blogspot-ul sau a mai puso si pe GtaInside ! Deci e nesimtire curata, n-am ce zice ,iar dupa cele vorbite cu NTIRO el a luat o hotarare ,iar aceea fiind ca de`acuma nu va mai pune nimic la DOWNLOAD ! Macar pana ce un Admin depe GtaInside va avea bunu simt sa stearga masina postata depe site si cei de la 4shared sa stearga Zenki-ul pus de catre el la download pe blogspot`ul sau. Am facut destule reclamatii si eu si NITRO dar se pare ca lumea din ziua de azi e prea nesimtita ! Nui corect dupa ce ca aveti parte de tot ce e mai frumos si bun se mai si fura ,halal ! Deci de`acum din partea lui NITRO veti avea parte de munca sa dar fara download.

No more DOWNLOADS from NITRO ! F*ck stealers !








3 comments:

AlexBv said...

Desigur! Trebuia să fie cineva deştept. Asta este lumea. Îmi pare rău de acest lucru, Nitro şi Shake. Ştiu cum este să munceşti atâta timp şi munca să îţi fie dată pe apa sâmbetei în 5 minute. Într-un fel cred că este mai bună această decizie. Decât să îţi pară rău că unii oameni îşi bat joc de munca ta, mai bine nu dai nimic, şi ţi totul pentru tine. Poate astfel, se vor schimba...dar, nu cred. Ar fi frumos! Oricum, vă urez mult succes în viitoarele voastre proiecte. Poate o să ne arătaţi nişte poze măcar cu ceea ce veţi mai face. :) Pa!

Unknown said...

Se pare ca nu ai citit si ai inteles asa cum trebuie, de acum doar NITRO nu va mai pune la download. Am mai ramas eu si cu Vameshu.1990 sa mai facem mod-uri download'abile pana cand se va trezi altu sa ne fure si noua munca asa cum a patit NITRO, oricum de`acum din partea lui NITRO doar cu poze si informatii despre lucrarile sale veti mai avea parte.

Tary said...

Păcat,dar așa se întamplă,și eu am pățit ceva de genul ăsta,dar ca să-ți ia munca direct e și mai rău,cum e în modding.Respecte!

Post a Comment