GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Need for Speed: The Run - Gameplay Demo


Pentru prima data in cadrul unui joc al acestei serii, in The Run jucatorul nu va fi limitat doar la a conduce cele mai puternice masini ale momentului. De asceasta data, masinile vor putea fi parasite, existând posibilitatatile de a fugi de politie, de a te confrunta cu oamenii legii sau de a fura alte masini, controlând direct personajul principal. Acest lucru a fost posibil gratie noului motor grafic pe care Need for Speed: The Run îl foloseste - Frostbite 2, acelasi engine din spatele lui Battlefield 3.
Need for Speed: The Run va fi lansat în Europa pe 17 noiembrie 2011

Iata si un scurt trailer cu gameplay-ul demo:


5 comments:

steauaflorin30 said...

seamana mult cu underground2

steauaflorin30 said...

seamana mult cu underground2

Andr3y said...

Salut, am mai lucrat zilele acestea la Dacia Logan Mcv si e aparoape de final, daca vrei sa te uiti si sa dai cu parerea daca ar trebuie sa mai modific ceva e bine venit si daca ai bunaplacere de-a imi spune cum as putea sa fac sa se deschide usile spate ca nu se deschid. Ms mult si bafta in continoare

Unknown said...

Numai dau explicatii si alte chestii de genu, ce stii aia faci, ce doresti sa afle te interesezi pe internet si vei afla sau faci diferenta cu alta masina asemanatoare... incearca sa gandesti putin inainte, asa poti invata unele lucruri la care nu dai de capat.

irina said...

e interesanta conceptia ce o promovati referitor la gaming, sunt incepatoare in domeniu insa mi-ar placea sa dezvolt calitatile si abilitatile de strategie ca urmare a acestui joc cum se intampla de regula cu cei ce joc jocuri de indemanare online sau de strategie

Post a Comment