GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Vameshu.1990 in standby


Okay, sa va spun cateva lucruri in legatura cu Vameshu.1990 ,pana in luna Septembrie nu va mai fi nimic nou din partea lui in lumea modding-ului 3D. Dece? pai... are cateva saptamani de cand a plecat in Italia la munca mai pe scurt. Hehe deja imi imaginez ca apare odata cu Need for Speed The Run. Ce pot spune este ca ii urez multa bafta! o noapte placuta in continuare.

5 comments:

Andr3y said...

Salut, am si yo o intrebare la tine, dak ma lasi sa modific Dacia Logan MCV Facelift, k pe a ta am gasito mai detaliata. Ast raspunsul tau.

Unknown said...

Si mai exact ce vrei sa modifici la ea?

Andr3y said...

Pai ca sa fiu sincer mai tot, am o imagine luata de pe net cu dacia logan mcv tunata in photoshop si vreau so fac dupa acea imagine, bineinteles va ramane autorul. Ast raspunsul tau ca sa ma pot apuca de ea.

Unknown said...

Okay, pai ia si incepe si cand ajungi la final imi arati ceea ce ai facut, succes.

Andr3y said...

ok, ms mult voi posta la mn pe blog (http://gtaboss.blogspot.com/) cand e aproape gata si na vie da si u cu parerea. Ms ink o data

Post a Comment