GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

BMW E46 Drift II by NITRO

Iata si noul mod a lui NITRO ! este vorba de BMW E46 modificat, tunat intrun stil aparte special pentru Drift de catre NITRO totul este facut de catre el ,absolut tot ce vedeti pe masina si dece spun asta? pentru ca sa va dati seama cata munca a aplicat pe aceasta masina. Ce pot spune decat ca este o bijuterie nascuta si facuta speciala de Drift. Da si dupa cum bine stiti no download from NITRO, asta e decizia lui asa ca fara comentarii de genu dece nu e la download. Cya!

10 comments:

Tary said...

:O Superb BMW-ul acesta! Felicitări Nitro!

Алекс said...

Niсe car! My track))))

Алекс said...

I am SanyaSpy)

AlexBv said...

Maxim! :X Sincere felicitări Nitro! :D

Vlad94 said...

Nu pot sa imi mai ridic barbia ! WTF?
Arata bestial !

Asta e inspiratia?:
http://www.youtube.com/watch?v=M0Md198drmw&list=FLzZ7SzOGMAxI_hyjQAaHEig&index=40&feature=plpp_video

SHAKE said...

@Vlad94: Corect ! ai nimerito la perfect si da se poate spune inspiratie si nu fix cea din realitate deoarecere nu e fix ca ea si poate ca nici NITRO nu a dorit fix acest lucru.

Anonymous said...

de ce nu o pui la download>?

SHAKE said...

From NITRO: Pentru ca nu vreau si motivele le gasesti in post-urile mai vechi.

NITRO said...

Deoarece mi sau furat mai multe masini si au fost puse cu nerusinare pe syte-uri precum inside. Dupa mii de download-uri au fost sterse LOL

Anonymous said...

how to download ???

Post a Comment