GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

2007 Mazda Miata MX-5 Konguard

Dupa cum observati c-am mai grelut cu post-urile adica ma refer nu din 2 in zile cum faceam inainte ,dar motivul acestui lucru este ca lucrez la noul website pentru Gta-Custom impreuna cu Liviu95. Oricum m-am intors cu o noua masina ,este vorba despre Mazda Miata MX-5 din 2007 convertata de catre mine din Forza Motorsport 3 numai ca nu este versiunea stock' dupa cum bine puteti observa in pozele de mai jos. M-am gandit sa o modific, tunez intrun stil aparte sau mai precis din imaginatia mea ,iar numele Konguard tot din imaginatie provine, masina nu detine interior-ul original ci interior-ul de la vechia mea Mazda Miata M5 tunat in stilul JDM ,iar acoperisul este de la Honda S2000 ,dar gata cu palavragelile ,va las cu cateva poze facute in joc si desigur cu donwload-ul. Multumiri speciale catre NITRO pentru motor-ul adaugat de catre el. Gameplay placut!









5 comments:

Under Somer said...

Se observa ca nu e acoperisul ei :)

Unknown said...

Am si mentionat acest lucru, e de Honda S2000 dar se pare ca unii nu prea citesc ceea ce scriu + ca nici nu am vrut sa fie cel original.

Under Somer said...

Am citit dar e foarte vizibil pentru cine chiar e in domeniu ca nu e acoperisul e masini,dupa mine plafonul original e mult mai rotunjit...sper ca nu am aratat ca un prost :(

Unknown said...

Nah nu ai aratat ca un prost, e doar o parere de'a ta :)

Nachos Recipes said...

This was lovely to readd

Post a Comment