GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Bmw M3 E90 by NITRO

Iata si Bmw M3 E90`ele prelucrat de catre NITRO, va mai aduceti aminte? daca nu accesati acest link ,iar tot odata dam dovada ca nu este versiunea depe EMzone dupa care cum bine stiti o puteti gasi si pe GtaInside si oricum se vad diferentele. Sincer ma bucur ca intrun final a finalizat acest mod si pot spune ca i'a iesit chiar foarte bine si ideea sa ii se schimbe culorile la jante arata bine pe aceasta masina. Cya!








9 comments:

Andr3y said...

Ma de unde ai luat Forza Motorsport 3, mai exacta de pe ce site, ca yo nul casesc?

Unknown said...

Filelist.ro

Tary said...

Suuuperb,GJ!

Under Somer said...

superb nitro s-a inspirat de pe SPEEDHUNTERS ca am gasit o poza care seamana perfect cu masina asta pe facebook :D

only_g3n1uS said...

Masina dc nu este la download !

Unknown said...

@only_g3n1us: a mai intrebare banala ! ia si mai navigheaza blogspot-ul si o sa aflii raspunsul la intrebarea ta, sau citeste asta: NITRO says (Deoarece mi sau furat mai multe masini si au fost puse cu nerusinare pe syte-uri precum inside. Dupa mii de download-uri au fost sterse LOL)

DKDarius1 said...

bah 'Shake' mai taci tata din gura...emzone au facut-o primii si gata:))nu se complica!

Unknown said...

@D@rYu$ uitate la data de la post-ul asta: http://shake-zone.blogspot.com/2011/05/bmw-m3-e90-wip-by-nitro.html si apoi uitate la data cand l'au lansat cei de la EMZone iar apoi mai vorbim ;))

Anonymous said...

tunable? :/

Post a Comment