GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

1987 Porsche 959 (W.I.P.)

4 comments

Un nou proiect ,o noua misiune in Zmodeler. Este vorba de Porsche 959 din 1987 din Forza Motorsport 3, dece am ales aceasta masina? sau mai bine zis acest Porsche, pai dupa cate am vazut in ultimu timp ,multi au inceput sa converteze Porsche-uri din diferite jocuri ,iar eu ma gandeam sa convertez acest model pentru ca nu a mai fost lucrat la el. Acest model se mai poate gasi si in Need for Speed World dar dupa cum bine stim cu totii in Forza Motorsport 3 este cel mai detaliat model.

1970 Chevrolet El Camino SS by All3x

1 comments
O noua masina, un nou partener alaturi de noi, este vorba de All3x, poate unii il stiti din trecut tot din lumea modding-ului, iar daca nu si sunteti interesati in legatura cu el puteti naviga blogspot-ul in post-urile mai vechi, in mare parte cu el am inceput sa invatam convertarea din Need for Speed Pro Street. El de curand sa intors in lumea modding-ului revenind cu acest Chevrolet El Camino SS pe care l'a convertat si pe urma editat din Forza Motorsport 3. Pot spune ca a facut o treaba excelent de buna in privinta acestuia si haideti sa ii spunem bun venit noului partener.







Corrado Wide Pearl

4 comments
Acesta este noul meu proiect, este vorba de Volkswagen Corrado. Convertat si tunat in acelasi timp de catre mine. Modelul de baza stock' este din Forza Motorsport 3 dar dupa cum bine vedeti in ultimu timp nu am lasat masinile fara sa le "aranjez" putin cum s-ar zice. De la ce vine numele de Wide Pearl? pai dupa cum vedeti si in pozele de mai jos i'am facut widebody si cu o pereche de jante convertate si prelucrate putin de catre mine din Nfs Shift 2 Unleashed numite BBS air 1 ai + imbinarea de culori alb cu albastru care ii da si numele de Pearl ,iar de aici provine tot numele.







Green Scirocco

5 comments
Se pare ca am stat prea mult pe tusa dar intrun final m-am intors si nu numai, pot spune ca de data asta chiar am revenit cu multe lucruri noi pe care veti avea si voi parte de ele dar acum vreau sa va prezint ceva mai personal, este vorba de Volkswagen Scirocco din 2009 care a fost convertat de catre Firestone din NFS Shift. Mi l-am facut asa cum mi-am dorit si imaginat in acelasi timp si tin sa va spun ca sunt foarte fericit cum mi'a iesit, iata cateva poze cu asa zisul Green Scirocco.