GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

2007 Audi S5 Black Edition

E randul meu sa postez pentru prima data pe acest an si va prezint o masina care am inceputo sa convertez si sa o tunez cu tematica de iarna ,dar mi-am schimbat planurile dupa cum veti vedea in pozele de mai jos. O chestie ce vreau sa mentionez in special este faptul ca nu are motor-ul original, ci depe un Audi R8 V10 si la fel si siglele depe aripi au fost schimbate din V8 in V10 asa ca nu vreau sa aud critice ca dece nu am lasat stock' si alte chestii de genu, a fost decizia mea si mod-ul meu in principal.









7 comments:

Tary said...

Marfă de calitate! Good job!

Anonymous said...

da..asta chiar arata f bine..sa il compar si cu a lu slow..da dupa primele imagini asta e mai bun

DottoRe said...

mda..deci am facut comparatia...masina e faina numai ca mie nu imi place o chesie la ea..(asta nu imi place la multe masini..nu doar la a ta).Partea din spate a masinii...e prea ridicata..se vad rotoaiele alea mari si arata ff urat! uite http://imageshack.us/f/209/lalaq.png/
Eu as vrea sa arate ca masina gri..
http://imageshack.us/photo/my-images/249/alta.png/
asa mai low..Nu te supara ca iti zic..imi plac modurile tale numai ca mi-am exprimat parerea.Hai bft in continuare!

Unknown said...

Nui nici o problema, nu se supara nimeni si spatele se vede ridicat si dincauza barei pe spate ca daca te uiti la penultima poza aripile depe spate sunt chiar mai jos decat cele depe fata.

DottoRe said...

ok...m-as baga si eu sa fac masini pt gta sa...numai ca nu prea am timp..dar daca e prin vara..cand termin si eu cu bacu..esti dispus sa ai un elev in treaba asta :P?

Unknown said...

Nustiu, oamenii care ii vezi in echipa sunt oameni de incredere si foarte buni prieteni in acelasi timp ,chiar 2dintre ei sunt sunt din oras-ul natal Iasi.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=VERnMIOamvg

Post a Comment