GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

2000 Audi S4 DatShark

Acesta este cel mai nou proiect ,este vorba de Audi S4 din 2000 care a fost convertata de catre firestone din Forza Motorsport 3. Numai ca eu i-am facut cateva modificari si adjustari in acelasi timp dupa cum bine puteti observa in pozele de mai jos. Mai exact sursa de inspiratie a fost din aceasta poza .Se pare ca acest tip de paintjob "Shark" merge pe mai multe stil-uri de masini ,sper sa va placa!











6 comments:

Tary said...

Când am intrat pe blog pentru o fracțiune de secundă am crezut că-i RS2-u lui Liviu,are aceiași culoare :)),eu de-abea mă trezisem..mergeam în 3 bujii.Lăsând gluma la o parte,arată foarte bine mașina,bună treabă!

Anonymous said...

Frumoasa masina dar sincer pe Audi chestia ai cu gura de rechin parca nu e tocmai inspirata....oricum te felicit pt. lucrare....daca ai putea S4-ul la download si fara tatuaj ar fi super...multumesc!

Unknown said...

@Anonim: inspirata din poza, dai click pe poza din text si vei vedea mai exact ,cat despre S4 versiunea stock o poti gasi pe blogspot-ul lui firestone.

Anonymous said...

stock-ul nu are gentile astea albastre .....:(

Liviu95 said...

WOW, pur si simplu superba ! Felicitari ^^

Ruki said...

Superba SHAKE, o treaba foarte buna !

Post a Comment