GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Nissan GTR 35 rEACT Gta IV

Stand si navigand pe net am dat sa vad ultimele release`uri pe GtaInside ,iar dintro data vad Nissan-ul meu GTR 35 rEACT convertat pentru Gta IV. Dupa cum stiti poate nu toti nu imi place Gta IV ,dar acest lucru ma impresionat ,mai ales ca cel care a convertato fiind pecet93 a facut o treaba foarte buna! + promo video-ul care il vazusem pe Youtube. Nu joc Gta IV nici macar nu il am instalat in Pc dar m-am gandit sa il postez si pe blogspot pentru voi si cei care mai jucati Gta IV. Ce ma mai impresionat un lucru este faptul ca desi nu am primit email pentru a ma intreba daca poate avea permisiunea mea, a pus si Credits, cu tot cu blogspot si informatii si ma gandesc ca la noi in Romania nu vezi asa des acest lucru.


Promo video:


1 comments:

Unknown said...

Super Nissanu' ! Intr-adevar sa nu te-astepti sa vezi asta la un Roman... mai rar asa ceva ! Eu unu sincer , m-am obisnuit...

Post a Comment