GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

1987 Porsche 959

Cu ce sa incep? pai... pot spune ca sunt foarte multumit de rezultatul final al acestui model de Porsche care sincer sa va spun mi se pare diferit si unic in acelasi timp fata de celelalte modele. M-am ocupat de toate detaliile necesare ca damage, vehiclelights, motor 3D si chiar o roata de rezerva in portbagaj folosit ca extra si multe alte lucruri. Tin sa mai mentionez un lucru si acela fiind ca vreau sa le multumesc lui Liviu95 si lui Vameshu.1990 care m'au ajutat sa rezolv niste probleme pe care au intervenit la finalizarea acestei masini. Inca odata zic ca sunt multumit de ceea ce mi'a iesit dar acum va las cu pozele de mai jos si desigur cu download-ul.








3 comments:

Vlad94 said...

Frumos Porschs,chiar imi place.
Offtopic:modul pentru textura soselelor este asta ,nu?
http://www.gta-worldmods.de/phpkit/start/include.php?path=content/download.php&contentid=510&PHPKITSID=beb96c5d9d1cfa8a2ee03404d8002626

Unknown said...

Nu, e alt mod numai stiu exact cum se cheama ma voi uita in PC si mersi.

Anonymous said...

THANK YOU!
The Porsche 959 is my favorite car of all time, finally it can be used in San Andreas. :D

Post a Comment