GTA San Andreas for Android ! CLICK AND TAKE IT! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it ! Ready for download ! Click and take it !

Impusca un Duster !


Asigurarea RCA organizeaza un concurs in care se pun la bataie 5 Dacia Duster oferite de ziua Romaniei ! Daca esti sofer sau ai un prieten/ruda care detine carnet de soferi poti participa la acest concurs. Durata acestui concurs se desfasoara intre 5 octombrie 2011 - 12 decembrie 2011. Dupa cum bine spuneam trebuie sa detii minim 18 ani si desigur sa ai carnet de soferi.

Cum poti participa? simplu, accesand RCA ieftin dupa care accesati textul "Comanda acum si poti castiga 1DUSTER!" de culoare rosie ,iar apoi veti fi trimisi direct la subiect-ul concursului.
Cei care doresc sa participe este nevoit sa intre pe pagina de Facebook a organizatorului concurs Impusca un Duster si completeaza obligatoriu chestionarul afisat pe pagina de Facebook din link`ul de mai sus care va fi afisata dupa ce veti da Like.

Tot ce trebuie de facut este sa completati datele de contact cerute de catre ei cu: nume, prenume, numar de telefon, adresa dumneavoastra de e-mail valida si desigur data cand expira asigurarea dumneavoastra RCA in vigoare. Dupa ce ati completat cu datele dumneavoastra de contact veti primi un e-mail prin care veti avea un cod unic de concurs alocat de Organizator dupa care veti fi nevoit sa apasati butonul "Confirmare Participare" din email-ul dumneavoastra primit. Dupa ce veti confirma participarea veti primi dreptul de a participa la tragerea la sorti din data de 15 decembrie 2011.
Dupa ce va-ti inscris la concurs in urma parcurgerii celor 2 etape de mai sus , veti primi un cupon de reducere de 10-20lei ce poate fi folosit la incheierea unei polite de asigurare RCA, prin intermediul codului unic pe care dupa cum v-am explicat il veti primi in e-mail.

Persoana care va dori sa participe la aceasta Campanie promotionala nu este nevoit sa detina un cont Facebook de pe care se face inscrierea in vederea participarii la extragerea la sorti. Prin intermediul unui prieten/ruda sau orice persoana fizica care detine un cont Facebook te poate ajuta prin inscreierea cu numele sau propiu ,deoarece potentialul castigator este cel care completeaza chestionarul afisat si care se regasesc pe polita RCA.

Cateva informatii despre cele 3 variante de premii:

Dupa cum v-am explicat si mai sus varianta 1 de premiu este vorba despre cele 5 Dacia Duster care vor fi oferite de ziua Romaniei !
A 2-a varianta de premiu este vorba de 1000 de litri de combustibil exprimat prin tichete cadou ,iar a 3-a varianta de premiu este vorba de 100 de litrii de combustibil tot prin tichete cadou si desigur veti fi nevoit sa fiti inregistrati pe pagina de Facebook a Organizatorului.

Deci ce mai stati pe ganduri ?! acum e sansa voastra sa participanti la acest concurs pentru marele premiu fiind Dacia Duster. Va doresc succes si toate cele bune !

1 comments:

Alex Popa said...

Salut, uite aici am gasit un concurs corect care a aparut de curand si e super ok si cu un regulament simplu: http://www.1-rca.ro/rca-ieftin-2012/ Plus ca premiile sunt un tv lcd de 81cm, un Sistem Home Theatre si un GPS+harta romaniei

Post a Comment